Zomer van het Spannende Boek

Vandaag begint de Zomer van het Spannende Boek 2010, dé periode bij uitstek waarin bloedstollende thrillers, ijzingwekkende politiedetectives en spannende avonturenromans je 8 weken lang op het puntje van je stoel laten balanceren.

Humo lanceerde samen met initiatiefnemer Boek.be een speciale misdaadbijlage waarin 48 geselecteerde toptitels uit binnen- en buitenland worden gepresenteerd, samen met leuke interviews van internationaal gerenommeerde auteurs en heel wat kortingsbonnen. Deze bijlage vind je terug in de deelnemende boekhandels en bibliotheken.

Ook de Kortrijkse bib is dit jaar weer van de partij! We brachten alle boeken uit Humo's Bladgoudbeslagen Misdaadbijlage (voor zover ze nog niet uitgeleend zijn) samen in een speciale boekenstand.

Maar ook heel veel andere spannende misdaadromans en avontuurlijke thrillers zijn terug te vinden in de bib: speur ernaar in de online bibcatalogus, snuffel rond tussen de vele boekenrekken of ondervraag gewoon het bibpersoneel...

Alle middelen zijn goed, zolang je maar een ganse zomer nagelbijtend en met klamme handen kan bibberen van spanning onder de zon.

Meer info via www.boek.be en www.humo.be

0 reacties:

Een reactie posten