De bib en Cinema Novo presenteren: Estômago

Naar aanleiding van het Cinema Novo Festival (17-27 maart) organiseert de Kortrijkse bib i.s.m. Cinema Novo Brugge een gratis filmvoorstelling.
Op donderdag 24 februari kan je daarom terecht in onze "lounge" (afdeling Beeld & Geluid) voor het bekijken van de Braziliaanse film Estômago. De voorstelling wordt ingeleid door een medewerker van Cinema Novo zelf.
De ietwat sullige Raimundo Nonato arriveert in Sao Paolo, per bus en zonder geld. Dankzij zijn kooktalent werkt hij zich snel op in de wereld van de gastronomie. Hij wint er zelfs het hart van Ira mee: de liefde gaat nu eenmaal door de maag. Via een flash-forward ontmoeten we Raimundo in de gevangenis. Ook daar zet zijn verbazende kookkunst hem in de kortste keren een paar plaatsen hoger in de bestaande pikorde. Deze aardige fabel vertelt over de band tussen eten, macht en seks, en hoe een schlemiel zelfvertrouwen wint dankzij talent.
Estômago, een film van Marcos Jorge.


Estômago - do 24 februari 2011 - 19u15 - Openbare Bibliotheek Kortrijk, Leiestraat 30 - gratis - inschrijven via 056 27 75 00 of bibliotheek@kortrijk.be

Meer info via www.cinemanovo.be en www.estomagoofilme.com.br

1 opmerking: