Oranje zaal open voor studenten met herexamens


Wie in de maanden mei en juni gebruik maakte van de "Oranje Zaal" als ultieme studieruimte ligt nu wellicht met zijn/haar luie krent aan het strand van één of ander (sub)tropisch land. Dit gegeven moet voldoende zijn om de pechvogels die genoodzaakt zijn een herexamen af te leggen te laten kiezen voor de Oranje Zaal studieruimte.

De zaal wordt zo vanaf maandag 1 augustus tot en met zaterdag 10 september ingezet als bijkomende studeerruimte aan alle studenten die het geluk niet aan hun kant hadden in de vorige examenperiode. Toch zijn er enkele regels aan verbonden. Allereerst is intense stilte er op zijn plaats, tegelijk dien je ook papierresten in de vuilnisbak te gooien. Natuurlijk geldt net als in de andere bibliotheken de wet van de snelste. Dit allemaal onder het motto: "dankzij de bib haal jij (alsnog) je diploma!".

Studeren in de Bib - ma. tot vr.,10 u. - 18.30 u. en op za., 10 u. - 16 u. (van 1 augustus tot en met 10 september) - Openbare Bibliotheek Kortrijk - Leiestraat 30 - 8500 Kortrijk - Meer info: 056 27 75 00, www.kortrijk.be/bibliotheek, bibliotheek@kortrijk.be

0 reacties:

Een reactie posten