Vandaag: Boterhammen in de bib met Ivan De Vadder

BoterLiteratuur, entertainment, avontuur, politiek, kunst, cultuur. Er is voor elk wat wils. Onze gasten zijn een voor een gedreven vertellers die een uur praten over hun passie en gedrevenheid.
Vandaag is Ivan De Vadder te gast in de Kortrijkse bibliotheek.
"Je kan een paard wel naar het water brengen, maar je kan het niet leren drinken"

Bovenstaande zin is slechts één van de vele quotes die de moeizame regeringsvorming typeert. Na jaren van analyses en commentaren laat Wetstraat-journalist Ivan De Vadder (De Zevende Dag, De Keien van de Wetstraat) zijn visie horen.
In zijn boek Pleidooi voor een eerlijke politiek stelt hij vast dat de kiezer de politiek en de politici niet meer begrijpt en zelfs niet meer geloofwaardig vindt. De kloof tussen bieden is nooit groter geweest.
Ivan De Vadder stelt concrete misstanden en wanpraktijken vast in de Belgische politiek. Maar hij is niet alleen een klagende observator aan de zijlijn, hij reikt ook oplossingen aan en wordt zelf medespeler in het politieke debat. Het boek werd onthaald als een bijbel voor een noodzakelijke poltieke hervorming.



Boterhammen in de bib: Ivan De Vadder - Pleidooi voor een eerlijke politiek
maandag 19.09.2011 - 12u15 - Centrale bibliotheek, Leiestraat 30, Kortrijk - 5 EUR (incl. soep), CJP-tarief 2,5 EUR - Tickets via Vormingplus, Wandelweg 11, Kortrijk of in de Openbare Bibliotheek -

Organisatie Openbare Bibliotheek Kortrijk i.s.m. Vorming Plus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen

Meer info via www.kortrijk.be/bibliotheek en www.vormingplusmzw.be.

0 reacties:

Een reactie posten