Brochure #Kortrijk# Jong! geeft handig zicht op vrijetijdsaanbod

De donkerste dagen zijn ondertussen voorbij. Een nieuwe lente breekt aan. Tijd om de neus buiten te steken en het winters "thuis- of kamerhokken" definitief achter jou te laten. Kortrijk heeft je als jongere alvast heel wat te bieden.

Je bent een genieter? Aan film, muziek, theater, dans, humor of expo geen gebrek. Liever actief? Creatievelingen vinden vast hun gading in academie of conservatorium. Of liever sportief? Het project "Iedereen Olympiër" biedt je talrijke sportieve uitdagingen.

Misschien wil je een stem in de stad? Op 1 maart start de Kortrijkse jongerenradio: Quindo. Onder het motto "jong, lokaal en straf" kun je vrijwilliger worden van een radio op streaming, helemaal door en voor jongeren gemaakt. Met straffe informatie en al even straffe muziek. De brochure #Kortrijk# Jong! geeft je een handig overzicht van het voorjaarsaanbod van de Kortrijkse vrijetijdshuizen en campussen. Ze is een mooie aanvulling op de informatie die je als CJP-er krijgt via de CJP-website, nieuwsbrief en Facebook.

Nog geen CJP-lid?
Tussen 16 en 26 jaar, inwoner of student van Kortrijk? Claim dan je lidmaatschap bij jouw STUVO of neem contact met CJP: info@cjp.be of 02 203 02 00. En vooral, gebruik je kaart: ze geeft je recht op tal van voordelen in Kortrijk, Vlaanderen en de wereld.

De brochure #Kortrijk# Jong! kun je hier downloaden (pdf, 3.4mb) of hieronder online bekijken:

0 reacties:

Een reactie posten