Fotoshoot in buurtbibliotheek Blauwe Poort



Het Kortrijkse Halenplein en omgeving is een leuke buurt om te wonen, te leven en te werken. Samen met de Kortrijkse gebiedswerking willen studenten van de Katho (departement IPSOC), via het wijkproject "Fotogeniek zijn op het Halenplein", het dagelijkse leven op en rond de Blauwe Poort graag in beeld brengen.

Op zaterdagvoormiddag 31 maart worden alle buurtbewoners uitgenodigd in de buurtbibliotheek Blauwe Poort voor een fotoshoot. Van deze unieke gelegenheid kun je een foto laten maken van jezelf, samen met familieleden, buren, vrienden, ... Tijdens de fotoshoot word je getrakteerd op een overheerlijke koffie en een koffiekoek zodat je op een gezellige manier kennis kan maken met andere buurtbewoners.

Wil je deelnemen aan de fotoshoot? Schrijf je vooraf in via de handelaars of de buurtbibliotheek op het Halenplein. De eerste 50 aanwezigen ontvangen gratis de genomen foto op luxeformaat!

Via het tweede luik van het project willen de studenten het verleden van de buurt in beeld brengen. Daarom zijn ze op zoek naar oude foto's van het Halenplein, de buurtbewoners, enz... Heb je toevallig fotomateriaal op je zolder liggen. Breng dit beeldmateriaal dan zeker mee naar de fotoshoot op 31 maart. Tijdens het fotograferen scannen de studenten je oude fotomateriaal in zodat je dit meteen weer mee kunt nemen. Je kunt oude foto's ook rechtsreeks mailen naar gebiedswerking@kortrijk.be. Drie weken na de fotoshoot mag je je verwachten aan een tentoonstelling met al het verkregen beeldmateriaal in het Park De Blauwe Poort tijdens de Lowlandgames!

Fotoshoot wijkproject "Fotogeniek zijn op het Halenplein" - zaterdag 31 maart - 9u-12u - Buurtbibliotheek Blauwe Poort, Halenplein 8, Kortrijk - Meer info: 056 27 72 13 of gebeidswerking@kortrijk.be

0 reacties:

Een reactie posten