Voorstelling Klikgids Kortrijk

Op 30 mei 2012 wordt de "Klikgids" voor Kortrijk voorgesteld, een folder met informatie over computer, internet, ICT-cursussen en de toegang ertoe. De Klikgids, een initiatief vanuit het "Actieplan Digitale Kloof", is dé gids bij uitstek om je weg te vinden in digitaal Kortrijk: waar vind je een hotspot of een computer om even op te surfen of waar kan je terecht met een vraag? Ook als je op zoek bent naar een basisopleiding computer of internet, kan je in de Klikgids Kortrijk een antwoord vinden.

Om deze nieuwe folder voor te stellen, wordt een klein evenement georganiseerd waarop de vrijwilligers die rond ICT werken in Kortrijk uitgenodigd worden en bedankt worden voor hun inzet. Het evenement wordt georganiseerd door de Kortrijkse Leerwinkel.

Tijdens het evenement komt kort Ilse Van Gorp van het project Digid@k aan het woord, die vanuit persoonlijke ervaring kan vertellen waarom vrijwilligers zo belangrijk zijn. Daarna worden de vrijwilligers bedankt met een bloemetje en kan er nagepraat worden op een receptie. Het geheel gaat door in het Ondernemerscentrum Kortrijk.

Na de voorstelling wordt de folder verspreid in alle relevante punten in Kortrijk: OCMW’s, cultuurcentra, stadhuis, de bibliotheek, e.a.

Voorstelling Klikgids Kortrijk - 30.05.12 - 19u - gratis - Ondernemingscentrum Kortrijk, Leiestraat 22 - Info en inschrijvingen: 056 28 09 21 of annelien.vanessche@leerwinkelkortrijk.be

0 reacties:

Een reactie posten