Keuzelijst : Festival van Vlaanderen Kortrijk 2013


Festival van Vlaanderen Kortrijk is een muziekfestival in Zuid-West-Vlaanderen, een project dat over de vakjes van genres heen programmeert: van klassiek tot hedendaags, van muziek uit de wereld tot geluidskunst. Onze bibliotheek levert hiervoor graag haar bijdrage met een keuzelijst van componisten en uitvoerders die aan bod komen tijdens het festival en die aanwezig zijn in de Kortrijkse bibcollectie.
Bekijk ook het F-programma, om daarna hieronder het verband met onze collectie te zien. Naast de concertdata staat de belangrijkste uitvoerderof componist van het concert, gevolgd door de CD’s uit onze collectie van die componist of uitvoerder.


Een volledig overzicht van alle themalijsten van de Kortrijkse bib vind je op onze website www.kortrijk.be/bibliotheek/luistertips.
Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn, kun je altijd een aankoopvoorstel indienen via bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.
Meer info: www.kortrijk.be/bibliotheek/luistertips

0 reacties:

Een reactie posten