Bib tipt: #igkortrijk photo-expo

De hashtag "#igkortrijk" is inmiddels de "maïzena" geworden die de al meer dan vierduizen Instagram foto's met elkaar bindt tot een unieke hedendaagse verzameling foto's, genomen in en rond Kortrijk.

Enkele van deze "Instagrammers" besloten om samen elk vier "#igkortrijk"-foto's te selecteren en te exposeren. Van 3 mei tot 30 mei 2013 kun je deze selectie bekijken in de Cindy Frey Art Gallery in Kortrijk.

#igkortrijk photo-expo - 03.05.13 tot 30.05.13 - Cindy Frey Art Gallery, Jan Persijnstraat 1, Kortrijk - Meer info: www.facebook.com/Cindyfreyartgallery

Via de bib blog doen we meteen ook maar een extra oproep: #igkortrijk zoekt je!

Instagram is al langer een hype. Wie in het bezit is van een smartphone, actief is op Facebook of regelmatig een tweet de wereld instuurt, kent de fotoapplicatie wel. Ook de Stadskrant van Kortrijk springt mee op de kar en publiceert voortaan elke maand enkele sfeervolle instagramfoto's van voorbije activiteiten of evenementen in de stad Kortrijk.

Tag je foto's voortaan ook met #igkortrijk. De mooiste snapshots krijgen een plaatsje in de Stadskrant of op de website of ledwall van de stad.

Via onderstaand filmpje ontdek je alvast enkele fervente Kortrijkse Instagrammers:



Meer info: statigr.am/tag/igkortrijkwww.facebook.com/Cindyfreyartgallery

0 reacties:

Een reactie posten