Zomerfilmactie bib en Budascoop: 'Van boek naar doek'

Het tweede luik van de zomerwedstrijd die de Kortrijkse bib samen met de Budascoop organiseert, start op maandag 12 augustus 2013. Dan vind je in de centrale bibliotheek de themastand "Van boek naar doek". In deze themastand staan verfilmde boeken centraal. De wedstrijd komt er naar aanleiding van de vertoning van het verfilmde boek "The Great Gatsby", geschreven door grootmeester F. Scott Fitzgerald in de Budascoop. Want zeg nu zelf, wat is er nu eigenlijk beter? Het boek van Fitzgerald? Of de film met de Amerikaanse superster Leonardo Di Caprio?



Tot 31 augustus 2013 stellen we jou die vraag. Dan krijg je de kans om jouw voorkeur uit te spreken over negen verfilmingen. Geen nood, je kan ook zélf een titel voorstellen. Vul het deelnameformulier, die je in de themastand terug vindt, in en geef het af aan het onthaal. Je maakt kans op een boek/dvd pakket. In sommige dvd-doosjes stopten we bovendien enkele fijne verrassingen die het absoluut de moeite waard maken om de film nog eens opnieuw te bekijken.

De resultaten van de poll worden nadien gepubliceerd op de website en de blog van de bib!

De actie loopt van 12 tot 31 augustus. Meer informatie over het zomerprogramma van de Budascoop vind je op www.budakortrijk.be. The Great Gatsby loopt er van 15 tot en met 27 augustus 2013. Ontdek het werk van F. Scott Fitzgerald ook via de collecties van de Kortrijkse bib. Raadpleeg hiervoor de online catalogus!

Meer info: www.budakortrijk.be, themastanden in de bib

0 reacties:

Een reactie posten